Motýli

Motýli

Anotace: Oni nám to naše srdce už donesli, ale do té básničky se víc hodilo, že ještě ne...( jen aby nedošlo k nedorozumnění, Lelinko:-)...)

Až se motýli vrátí,
s náručí něhy,
sesypou srdce,
na příkré břehy,
zaplaví láskou,
zamrzlá těla,
přemnouží se celá,
planeta modrá,
my budeme plavat,
v růžovém světě,
vše bude skryto,
v jediné větě,
miluji Tebe,
mí slíčná slečno,
miluji Tě, Lele,
na dobré věčno,
spíc ve tvých vlasech,
ve tvých slunečních brýlích,
utopen ve tvých očích,
ve společných chvílích,
až motýli přinesou srdce,
,,special" pro nás dva...
Autor Muta cum liquida, 23.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí