Chytrolín

Chytrolín

Anotace: Já se mám tak moc rád..... až to občas bolí.

Chytrolín

Ptal se mě kamarád jak má ženy dobývat,
radil jsem že první musí je zpovídat.
Co a jak má která ráda,
to byla rada kamaráda.
Sám nevím co a jak by která chtěla,
kéž by se to hlava moje, brzo dozvěděla.
Narychlo skládám básničku,
pro tu moji kytičku.
Nevím jak dlouho budu ji mít rád,
přitom sám chci být jen kamarád.

Znáte ten pocit kdy hořko máte v ústní dutině ?
Kdy nepomůže žádná svatyně ?

Tak zase budu hledat ladné křivky,
tak nehlaste se všechny dívky.
Nejlépe nějakou chytrou kebuli,
co málo jí a nikdy nebulí.
Proto píšu na literu,
jinde si líp nevyberu.

Ne... teď dělám si tu z toho velké HAHA,
přitom někdy mám víc smutku než celá Praha.
Autor JR, 23.09.2007
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: 0-0, Gracia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezkýýý...:))

29.09.2007 16:10:00 | rry-cussete

...HAHA ...:-)

26.09.2007 18:45:00 | mamina

Krasne, vtipne... a je moc pekne jak jsi tohle pojal..

24.09.2007 21:50:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí