Zatím žádný....prostě jen....

Zatím žádný....prostě jen....

Anotace: Hmmmmmmmm.............jen...však spoustu....

A sen se náhle naplní,
když princeznu princ pozná
Ambiem...
Na pohled Vílou, v duši je Andělem
a srdce buší, je jako splašené
navzájem honí se motýli po těle
To buší jenom pro ní.....

V něm kytičky kvetou, ptáčci si zpívají
já potichoučku potají
se dívám jak jim žehnáš
a buduješ jim svět
a tvoříš moře vzpomínek
Krásný a nehasnoucí plamínek...
Autor Peky, 23.09.2007
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám z toho rozpolcené pocity, nelíbí se mi ty zdrobněliny(ptáčci, kytičky..), bez nich by to bylo o moc lepší, ale má to nápad

23.09.2007 22:53:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí