Jsi...

Jsi...

Anotace: ......

Jsi láska moje,
jenž srdíčko mé hřeje.
Jsi brouček můj,
ty vždy při mě stůj.

Když mi řekneš miluji tě,
polibkem já odplatím tě.
Šeptnu ti, jak mám tě ráda,
a nejen jako kamaráda.

Ty jsi pro mě vším,
doufám, že tě nikdy neztratím.
Jsi moje láska,
co cestu si ke mě našla.

Tvá slova jsou mi oporou,
doufám, že i moje tvou.
Milujinkám tě strašně moc,
vzpomínám na tě, když je noc.

Chtěla bych tě vedle sebe,
a nebát se co potom bude.
Miluju tě nade všechno,
jsi můj život Martínku.

Kristýna Hejdová
Autor Christinka_, 23.09.2007
Přečteno 724x
Tipy 2
Poslední tipující: Megalo'R
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí