Příbeh z kabaretu

Příbeh z kabaretu

Anotace: stručně? přečtěte si to, ohodnoťte a dejte vědět :)

V kabaretu zazněla poslední píseň
chtějí ho zavřít, to už dávno ví se,
majitel byl vrahem.

Vraždil srdce mnoha žen,
trhal jim je z těla, odrážel se od stěn,
ten tichý srdceryvný sten.

Vždy když zazněl první tón jeho hry,
dívky mladší, či starší, chtěly líbat jeho rty,
a poslouchat jeho písně, slova.

Teď hrál naposledy,
a lidé to moc dobře vědí,
a taky vědí jednu věc.

Tenhle muž už žádné srdce nezlomí,
všichni říkali si: najde se dívka, která stěnu jeho srdce prolomí?
A přece se našla.

Jednou vstoupila do kabaretu,
když ji zahlíd, kousnul se do rtu,
a úžasem zapomněl hrát.

V tu ránu se zamiloval právě on,
prodal kabaret, dostal několikátý milion.
A odcestoval daleko, za laskou.
Autor Vell, 24.09.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí