zrcadla v srdcích

zrcadla v srdcích

Anotace: nesmíte se bát někomu řict že ho milujete...

zrcadlo,
vidělo,
tvoje oči,
tělo se
točí,
mělo se
loučit.
tvoje srdce,
vyryté,
z těla,
není ukryté,
zcela.
Tvoje dlaně,
podívej se
na ně,
usměj se,
bolí to,
já vím,
neví to,
já vím.
tak mu řekni,
slz se nelekni,
že mu to své srdce věnuješ,
a jak moc ho miluješ.
Odrážíš se v zrcadle,
v zrcadle mých prosebných očí.
Autor Vell, 24.09.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí