Motýlci v břiše ..

Motýlci v břiše ..

Anotace: "K"

To ticho, co rozléhá se pokojem,
dává zelenou myšlenkám.
A oni zběsile se prohání v hlavě mé,
občas potvůrky nachytám,
jak lehtají fantazii mou.

Sypou na vzpomínky hvězdný prach,
každou myšlenku propletou
a vypouští motýli v břiše,
abych chcichotat se mohla tiše,
když dotyk křídel rozproudí,
záchvět v každém nervu vzrušením..

Fantazie to roztáčí ve velkém,
a prsty hledají tlačítka na mobilu,
mačkají jím tlačítka tak známé,
tak rychle než zapomenu,
co jsem ti chtěla se vzrušením v hlase říct..

Místo toho začnu jemně příst,
do telefonu kde ozývá se: „Ano, zlato?“
Snad umíš v předení i Ty číst,
že teď chci víc než moc,
pod peřinu s tvým „já“ zalíst,
a věnovat se těm nezbedným motýlům..

Přemlouvat Tě nebudu, kladná odpověď,
za dvacet minut je tady ..
Však co teď s představami,
co rumělec do tváří nosí..
Potvory nestoudné, to se dělá?

Dělá ! Po zádech mráz mi běhá,
ha¨, co to slyším?
Již přiletěli Tvý motýli,
tak pojď sem, jenom na chvíli,
nech je ať si s mými pohrajou..

A Ty, s veškerou pohodou,
a s vášní v očích nemalou..
Kašleš na mé motýli :D
tak co, kecat můžu za chvíli,
až touha trošičku mě povolí..
však tělo time out nevolí ..

Co budeme dělat?

Nechám lochtat motýlky,
v břiše a v každé kapce krve.
Ani nevíš, jak moc mě rve,
když zdráháš se a děláš herečku..
Tak neštvi mě Ty blbečku ! : ) a pocem !
Autor Analisieren, 24.09.2007
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ach ti nezbední motýlci :)

25.09.2007 09:13:00 | Jiparo

Tohle mi strašně připomíná dobu mích prvních lásek
Fakt moc povedený dílko :)

24.09.2007 15:40:00 | BlueBird

Dobrý, děvče.

24.09.2007 13:29:00 | Psavec

:o)

24.09.2007 12:50:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí