Magická chvíle podzimního sadu

Magická chvíle podzimního sadu

Anotace: ...podzimní zamilovaná

Skrz jablkový sad
Směješ se
Mám po Tobě hlad
Chvěješ se

Je babí léto
ticho a klid
večerní svit
jsi nádherná
zdáš se mi snad
očima čaruješ
to kouzelný sad

Máš v jedné ruce hrušku
V druhé jabko
Cpeš se
Jen po Tobě je v puse sladko
Zveš mě

Na staré půdě
se senem a slámou
dvě žhavá těla
srdce si lámou

Ukryti světu
v podkrovním stínu
už zase podlehli
touze svých klínů

Podlehli lásce
s kterou musí se schovat
osud jim káže
slušně se chovat

A tak se na dálku
líbáme pohledem
jsme totiž na světle
pod stálým dohledem
Autor ten v koutě, 24.09.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu moc moc krásný

24.09.2007 15:36:00 | BlueBird

Nádherné hřešení. Asi půjdu hledat nějaký sad.

24.09.2007 15:25:00 | kliďaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí