MY

MY

Anotace: Miluji...

Celý svět patří jenom nám,
protože nikdo z nás už není sám
a překračujem lidské masy,
všímajíc si nesmrtelné krásy...našeho vztahu

Už nejsme jenom já a ty,
otvíráme zakázané komnaty,
my-nic míň a nic víc,
koukneme se na měsíc...v nekonečném objetí

Spojili jsme svoje dlaně
a blížíme se k bílé bráně
vedoucí do společného života,
kde neexistuje paralelní samota...všedních dnů

Budu jen tvá a ty buď můj,
osud náš mi vymaluj,
barvami lásky, touhy, radosti, snů
chci s tebou být do konce svých dnů...v téhle galaxii
Autor BlueBird, 24.09.2007
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

přijde mi pěkná, něžná :)

a nemůžu si nepovšimnout zajímavé podobnosti našich "jmen" :) ...náhoda? :)

15.01.2009 03:35:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí