Maska

Maska

Anotace: ...doufám,že to tak nikdy nebude...

Ležím nahá pod peřinou,
počítám vteřinu za vteřinou.
Čekám tu na Tebe a Ty to víš,
někde jinde teď však spíš.
Mé tělo polévá zvláštní chlad.
Máš mě ještě vůbec rád?
Je to maska,co obličej Tvůj nosí?
Maska,za kterou se skrývá cosi,
čemu věřit by se nechtělo,
vždyť štěstí tudy letělo!
Myslela jsem,že navždy jsem ho chytila,
prý od začátku jsem se Ti líbila.
Pak štěstí někam uteklo
a srdce Tvé už nezměklo...
Co třpytí se mi na řasách?
To jsou jen kapky rosy...
Mám teď na tváři masku,
která skrývá cosi...
Autor Písklátko, 24.09.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí