Stejně tak,jako řeka, slzy tečou

Stejně tak,jako řeka, slzy tečou

Anotace: není den bez lásky, i nenávist je láska

Jak může láska bolet?
Čí víno jsem pil, že hlava poznala bol?
Čí víno jsem pil, že srdce krvácí?

Chtíč prokázal mi službu,
polibkem ohně jsem zhřešil,
krásou rizika jsme pronikli do tajů lásky,
krokem doby vzpomínkou či snem se státi má
co utajeno jest.

Stejně tak,jako řeka, slzy tečou
Když tě vidím, srdce mi buší,
Červená krev je stejná, ve mně i v tobě
jsi ta, co znamená hodně v mé duši,
jsi krásná jako květina,
která je den ode dne hezčí,
Plamen lásky vzplane
krásně se mi usíná, když na tebe myslím
a hned je to lepší, zavřu li oči
a ve snu tě uvidím!

Strážný anděl Tě střeží ve dne v noci,
závidím mu, chci Tě mít ve své moci.
Ochranou ruku nad Tebou mít,
Sílou vesmíru tě oslnit…
Autor Rbb, 24.09.2007
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásná...ovšem nechápu žadné tance, dovedu si spíše představit zhroucení...všeho. Jak může báseň bolet? Hodně.

24.09.2007 16:42:00 | jenůfa

Tak ta je nádherná, Rbb! Točí se mi hlava, jak tančím, díky té básni. X

24.09.2007 16:23:00 | Oči

musím uznat, že jsou na úrovni

24.09.2007 16:13:00 | anatantal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí