chci vrátit naši lásku

chci vrátit naši lásku

Anotace: Milovat i nenávidět? I to je možné... Tahle báseň je pravdivá jen ve chvílích, kdy miluju... Když nenávidím, tak se k ní neznám... A ten, pro koho je, už ztratil zájem o to, co k němu cítím...

láska je smysl života
láska je bolest a utrpení
/láska je i není/

vše, co je krásné
…skončí…
/tak proč píšu básně?/
/proč se loučím?/
…se světem bez lásky,
se světem bez pochopení…

kdysi i já jsem jí žila
kdysi jsem její kouzla znala
…už je to pryč…
už vracím se do snů
/…o lásce…?/

byl jsi ten jediný,
koho jsem měla,
koho jsem milovala,
koho jsem chtěla…

proč už tu nejsi?
proč láska vyprchala?
…opustil jsi mě
a já se vzdala…

a přesto ta láska,
/co znala jsem/
zůstává ve mně
a každým dnem
…slábne a mizí
/…v zapomnění…?/

ne! nejde to!
…zapomenout
já… moc chci
…ti to připomenout

…abys věděl,
že jen pro tebe
…se trápím
chci, abys věděl,
že když ztratím
…tu naději…
/…zešílím…!/

změň se
a buď se mnou
říkám ti,
/v tu chvíli temnou/
že ti odpustím…
že bude líp…
že tě chci znát…

…tvou podobu,
co skryl jsi
/z mnoha důvodů/
…tebe…

víš, byl jsi
a ještě pořád jsi
moje láska

vrať se mi!
buď se mnou šťastný,
říkej mi,
jak je život krásný
s teboou…

chci ti říct,
že tě pořád
…miluji…
Autor dream in emptiness, 25.09.2007
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

souhlasim s predchozimi, ale proc musi bejt o me ? :'(

25.09.2007 19:59:00 | Zayo

Zamilovaná... a moc...

25.09.2007 16:57:00 | zzlatý

Pekný slaďáček:)

25.09.2007 07:25:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí