Deštivý blues

Deštivý blues

Anotace: když se tak toulám v dešti.. Prosím o komentáře..

Prší..
chytám kapky deště do dlaní
/ve snaze zachytit tebe/
zpívám si deštivý blues
/a touha ta už jen zebe/

Prší..
zpívám si ten blues prokletý
/voda hladí moje tělo/
snažím se chovat tak..
/tak..jak by se mělo/

Prší..
a na mě nezbyla suchá nitka
/copak je tohle v pořádku?/
ale co,vždyť na tom nesejde
/zase vše půjde jak na drátku/

Prší..
Pomalu se smiřuji s realitou
/mokré triko mě studí/
vždyť svět se točí neustále
/ta věčná touha mě nudí/

Prší..
/kdy už konečně přestane?/

Jako bys s deštěm odcházela
/v mém srdci zbyde už jen díra/
tak už sakra běž..
/..ano..každý svoje síly sbírá/

Prší..
A mě v uších zní blues
/ten deštivý blues/
to jediné co mi zbylo

/snad jen touha a prosba/

/zas vrátit se zkus.../
/jako ten deštivý blues/
Autor Chechtalka, 25.09.2007
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: rozkap
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Chodím rád v dešti...

25.09.2007 16:15:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí