štěstí je dnes, zítra bude jen vzpomínkou

štěstí je dnes, zítra bude jen vzpomínkou

Anotace: dnešním dnem se raduj at zítra nemusíš jen vzpomínat

Bolest je lék, který tě vyléčí,
Po cestě z kamínků
vzpomínám na dívku,
která je mou přítelkyní
a bez ní život lehký není.

Ztrácíš se mi,
jsi mé nebe na zemi.
Stát se musí to co jest,
cestou nazval bych život,
past či lest.
Poznávat v lidech dobro
změnít smutek v radost
pochopíš vše
jen chtít se musí.

Starosti o den svatý
jest rukou ti ukážu směr
zaplatíš za bolest
moudrosti poznati máš.

Zkalenou vodou stala ses
myšlenka neodchází
sílu nemáš jíti dál
vzpomínkou černou trápiš se

Láska má je zákon
zákon je sílou
přítelem měla jsi se stát
víra tvá tě zachrání
Autor Rbb, 25.09.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pochopit nepochopitelné...vyléčit nevyléčitelné...uchopit neuchopitelné...pěkné mučeníčko, zlobeníčko...

25.09.2007 16:05:00 | jenůfa

Jsi genialni, Rbb

25.09.2007 14:33:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí