Teplo srdcí

Teplo srdcí

Anotace: ...

tělo zakryje nahota
náruč vyplněna lidským teplem
zahřeje skřehlé srdce
schovám se u tebe
než přebolí všechny křivdy
stanu se součástí tvého dechu
abys už nikdy necítil
jak plíží se samota
k dveřím od tvého srdce
budu u tebe
po celičký náš čas
pohltím ozvěnu bolestných vzdechů
Autor En, 25.09.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tělo zakryje nahota
náruč vyplněna lidským teplem

...
pěkný je to, v obratech a mhouření oči. ...:)

27.09.2007 14:54:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí