Spi už....

Spi už....

Anotace: Když člověk do nečeho spadne...Ani neví jak... A sám nechce, aby se mu stalo to samé, někdy je ale problém, jak se vymotat z problému...

Spi
Už spi
A nekoukej se na mě už
Zavři oči
Miláčku
Měkce šeptám
Do mráčku
Přivřeš oči
Zašeptáš mi
Miluju Tě, šťastný jsem -
Já to sice nesdílím,
Nechci však kazit ten Tvůj sen

Proto dál trápím sama sebe
Slibuji Ti beze slov modré z nebe
Jiného v hlavě i v srdci mám
Ty jsi tu se mnou vlastně sám

Nevíš co ve svém srdci mám
Mé pocity se s Tvými srovnat nedají
Když mé dlaně Tvoje tělo hledají

Znovu a znovu se trápím
Tím, že trápím Tebe,
Výčitky pryč odplují,
Když zašeptáš:
Ty jsi mé nebe…
Autor Ammazonic, 25.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné...bolavé:-(

25.09.2007 16:44:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí