Pro Andílka

Pro Andílka

Anotace: Jen tak...

Na rty Ti polibky sázím, hladím po vlasech a tváři,
Naproti Tobě teď sedím, do očí zhluboka hledím,
Nevím jak vyslovit ten pocit co pod srdcem stále nosím,
Je to láska? Je to vášeň? Nestačí mi jedna báseň,
Tento cit si uchovejme, stále ho srdíčky hřejme,
Není nad to když člověk člověka má rád,
Ať je přítel či jen kamarád.
Andílku pro mě jsi víc...víc než dokážu Ti říct...
Autor Kozlík Matěj, 25.09.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí