Konkurenční běh na dlouhou trať

Konkurenční běh na dlouhou trať

Anotace: Jinde, s jiným...

Konkurenční běh na dlouhou trať

Konkurenční běh na dlouhou trať
Tak už se, miláčku, klidně ztrať,
Umírej v nanebevzetí,
Miluj se dál klidně v pěti,
Sni o všem, jen na mě zapomeň,
Tužby měj,
S jinou se rád poměj,

Já chci konečně začít žít –

A něčí lásku v srdci mít

Konkurenční běh na dlouhou trať..

Chci zažít…

A ty se ztrať
Autor Ammazonic, 26.09.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí