Tóny

Tóny

Anotace: smutno

ladit já chci být souzvukem Tebe
hudbou sfér a harmonií
sebe teď hledám a nacházím
Tebe jenže je pozdě
moc pozdě na hledání nebe

chrámové chóry teď andělé pějí
co bývalo moje už asi mé není
on nepije nejí ty tóny co ladím
a hladím svou rukou svou
ruku a v hadím jsem objetí a
obětí Tvojí jsem jeho a svojí teď
píseň si zpívám
jen pro Tebe
Autor Lasska, 04.09.2004
Přečteno 1066x
Tipy 1
Poslední tipující: René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Má hezkou atmosféru touhy. Lídí se mi její něžnost

03.05.2009 18:56:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí