Za zády andělů

Za zády andělů

Anotace: prostě se zase těším na společné chvilky...

Až zítra odletí,
poslední svědomí,
co černě se velebí,
u Tebe v posteli,
zahřeji místo,
kde je mi jisto,
že jsem vítán...

až zítra odvane,
kvítí červené,
mé tělo přistane,
střemhlav u Tebe,
políbí Tě,
zahřeje Tě,
pohladí Tě...

až odletí andělé,
s posledním svitem,
já přijdu...
Autor Muta cum liquida, 26.09.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš, že jsi zatraceně dobrý?

26.09.2007 22:40:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí