Nemá smysl

Nemá smysl

Anotace: ..

Nemá smysl brečet,
nemá smysl snít!
Nemá smysl klečet,
nemá smysl chtít!

řeklas to tak rázně,
prostě dál již NE!

Nemá smysl mluvit,
nemá smysl přemlouvat.
Nemá smysl nutit,
nemá smysl domlouvat.

skončilas to ,
chceš být jen kamarádka,
jak byla ta láska,
jak byla krátká!!
Autor Dindane, 26.09.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí