Polibků noc

Polibků noc

Anotace: ...na dobrou noc

Dobrý večer motýlku?
Včera jsem tě měla v dlaních,
ukázal jsi mi všechnu krásu
svých barevných křídel,
když jsi je roztahoval
v plamíncích svíček
na mé dlani...
Zatřepetal jsi křídly
a byl jsi ranní rosou
na mé kůži
a pak jsi se změnil
v paprsek slunce
a hřál jsi mě celou noc
a dnes ráno jsem rozkvetla
pro tebe,
jako sedmikráska
pro svého jediného motýla
Autor Andee, 27.09.2007
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...to je půvab sám :)

03.10.2007 14:43:00 | Jiparo

Nádherný...:)

29.09.2007 21:55:00 | Padající listí

Něžný, krásný, moc se mi to líbí! Hodně štěstí!

27.09.2007 12:03:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí