Myslí jen na Tebe

Myslí jen na Tebe

Anotace: Někdo na Tebe myslí.... Někdo k TObě něco cítí... Ona existuje...

Stojí na bezejmenné hoře
Bezejmenná žena
Sní
Dívá se na tebe
Svou duší
Sotva tušíš
Jak moc na tebe myslí
Je sama
Opuštěná
Ve Tvé kráse
Se ztrácí
Malá hvězda
Září v dálce
Máš chmurné myšlenky
Nevíš

Že na Tebe myslí

Neznámá, hodná žena

Žena beze jména
Přeje ti štěstí, lásku
Nejraději tu svou,
Tajemná žena,
Co sní o tom,
Být jen Tvou
Autor Ammazonic, 27.09.2007
Přečteno 716x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ať nesní a promluví!

30.09.2007 16:08:00 | blue

Hm, to je pěkné ...

27.09.2007 11:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí