Čekání

Čekání

Anotace: o čekání

Kupuji si sukně - pro Tebe
Kupuji si svetry - pro Tebe
Kupuji si vůně - pro Tebe
Kupuji i sandály - vše jen pro Tebe

Stojím v dlouhé frontě - na Tebe
Čekám, kdy si mě koupíš pro sebe?

A teď tu ležím
bez sukně
bez svetru
bez vůně
A bez Tebe...
Autor lamiela, 27.09.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné, pěkné.

27.09.2007 15:26:00 | kliďaska

jako by si mi mluvila z duše..... povedlo se Ti to...

27.09.2007 13:55:00 | fijalka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí