Zrada

Zrada

Anotace: Ani nevím co mě to napadlo...

To co bylo již odletělo.
Bylo to krásné,avšak tak krátké.

Slibovala si mi lásku,štěstí...
Já ti uvěřil a ty dala si mi pěstí...

Zlomila si mi srdce, bolí to moc.
Stále miluju tě, ale nazpátek již
nechtěl bych tě...
Autor Hops, 27.09.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí