Pytlík kuliček

Pytlík kuliček

Anotace: představy....

Barevné kuličky u důlku leží,
Tvoje ruka do nich necvrnkne.
Křehké jsou, z hlíny udělané,
dej pozor, škoda jich rozbít.

Červená jako moje srdce,
které pro Tebe bije jen.

Modrá jako nebe v dálce,
nikdy v ta místa nedojdeš.

Žlutá jako slunce na obloze,
život bez něho trvání nemá.

Černá jako naše svědomí,
tajemné a záhadné bývá.

Bílá jako mraky nad hlavou,
vítr nefouká a přesto plují.

Zelená jako tráva na louce,
kde milovat se s Tebou chci.

Duhová ta ze všech nejhezčí,
skleněná je a něco vydrží.
Její barva se jen Tvé kráse vyrovná.

Spolu v jednom pytlíku žijí,
každá představuje co rád mám
a co na světě mne trápí...
Autor Modrý Adept, 04.09.2004
Přečteno 813x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zajímavý nápad

08.04.2008 19:48:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí