jsem, jsi ...

jsem, jsi ...

Anotace: ...jsme

jsem klubíčko nití spletené pro tebe
jsem klubíčko hozené do nebe
jsem nitka spuštěná ze slunce
jsem kopretinou na louce
jsem kapka svržená z mraku
jsem kamínek vystřelený z praku

jsi rozplétač mých zamotaných dnů
jsi chytač mých střeštěných snů
jsi úsměvem pro slunce
jsi motýlem na louce
jsi mlhou v jejím dechu
jsi střecec kamínků z mechu

jsme klubíčka v sobě
jsme spletená obě
jsme loukou ranní
jsme mlhou na ní
jsme horkým dnem
jsme nahým snem
Autor Andee, 27.09.2007
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí