Víš...

Víš...

Anotace: Neboť Láska je větší,než příval slov! Neboť o Lásce se nediskutuje. Láska je!.....Exupéry

Sbírka: Písně odjinud . . .

Víš, myslel jsem si
že bychom se ještě jednou prošli
tou cestou mezi buky zvolna svahem vzhůru

Víš
myslel jsem si
že bychom ještě jednou usedli na břeh naší Řeky
a naslouchali písni jezu
tam co letní nocí
naše košatá lípa svými květy voní
...kousek od břehu...

Víš
myslel jsem si
že bychom si sebou vzali malé dítě
jako tenkrát
když byli jsme tam
spolu s tím svým...

Víš
myslel jsem si
že bychom ještě měli zkusit
jak chutná políbení
Jen tak
když chce se žít...

Víš
myslel jsem si
že bychom se spolu vzali
Měla bys ten elegantní světlý kostým
A já ty nové tmavé šaty
s vestou
a s hodinkami
na zlatém řetízku
co mi zůstaly po dědečkovi

Víš
a vzali bychom si ty zlaté prsteny
co vůbec nenosíme
Jeden bych navlékl na prsteník já Tobě
a ten druhý Ty zase navlékla bys mi

A zašli bychom spolu do té restaurace
kde sedávali jsme pod kaštany
a těšili se na večer
až zůstaneme doma sami
a znovu bychom se objímali
na té úzké rozvrzané posteli...

A pak bychom spolu spali
jen já a Ty
Byli bychom jen tak
a já se znovu budu bát
že to je jen šťastný sen
a Ty budeš schovávat mé ruce
k sobě do klína
a budeš se slastně usmívat
jak jen to umí šťastná žena
když nemusí se bát

Víš
myslel jsem si...
Autor Těšínský, 28.09.2007
Přečteno 602x
Tipy 2
Poslední tipující: simsa
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi budu plakat.Opravdu

18.10.2007 10:44:00 | simsa

Beze slov...

06.10.2007 18:21:00 | Judita

Láska.... krásné vyznání...

29.09.2007 13:56:00 | Čekanka

... viz anotace ...

28.09.2007 14:59:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí