Chvíle s Tebou

Chvíle s Tebou

Anotace: ****

Pro Tebe dýchám a žiju jen,
smutný je bez Tebe každičký den.

Dny bez Tebe jsou tak prázdné,
chvíle s Tebou zase tak krásné.

Jsi to jediné po čem opravdu toužím,
bez Tebe jen ve tmě bloudím.
Potřebuju Tvoje světlo,
je mi bez tebe velký smutno.
Autor Hops, 28.09.2007
Přečteno 794x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí