Marnotratně

Marnotratně

Anotace: v útržcích vět

Sbírka: Studna, ich gehe jetzt

Lež
můj Bože
ty mi lžeš!

Naproti
zabořen
do rohu zdí
vedle naprasklého rámu
s buclatými anděly

Marnotratně

zabalen
v útržcích
vět.

Zvykni si mne
lakonicky
opouštět.

Odpouštím ti.

odpouštím.
Autor Franti, 28.09.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí