Uzurpátor

Uzurpátor

Anotace: Ne to fakt nejsem já.... doufám

Uzurpátor

Když bude oheň hořet v ulici,
tak natrhám ti kytici.
Když bude svět uprostřed válek,
tak donesu ti dárek.
Když bude na zemi smrt a zkáza,
potěší tě moje nová váza.
Když budou ostatní tě proklínat,
já budu je vší silou zaklínat.
Budu tě chránit a hlídat jako pes,
já budu lesník ty budeš les.

A co chci za to na oplátku ?
Jenom malou čokoládku.

Možná obtěžuju tě svou snahou,
avšak jsi pro mne příliž drahou.

Kytička co roste na paloučku,
přiblížím se pomaloučku.
Udělám co udělat chci roky,
držet tě a sledovat tvé kroky.
Autor JR, 28.09.2007
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: 0-0, Gracia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí