...Vzal sis mě...

...Vzal sis mě...

Anotace: nechcete, ale důvěřujete a pak to takhle dopadá...tak že se v člověku stejně zmýlíte

Noc,
potažená suknem
nevinnosti,
registruje moji prvni slzu.
( zatím první )

Pod zámikou,
že máš skvělý film,
sis mě rozbalil
a celou snědl.
( jako tabulku čokolády před večeří )

Když sis mě vzal
pak sbalil ses
( ani ten film jsme nedokoukali )
a nechal si mě samotnou
jen s mými myšlenkami.

Takhle jsem to nechtěla...

Neříkám,
že Tě nemiluji,
ale asi o tom silně pochybuji.
Připadám si teď nečistá
a hříšná
a pod maskou
nevinnosti
tiše zalituji.

Že Tobě jsem se dala,
že Tebe ráda mám,
že Tobě jsem se vzdala
a všem svým obavám....
Že myslela jsem že jsi jiný,
že jsem Ti věřila
a Tys mě zklamal velmi brzy
já na kusy se rozbila.

( ty kusy už nikdo neslepí, ale Tobě je to jedno, Ty sis užil... )
Autor Sukuba, 29.09.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nn není to moje zkušenost...ale píšu to jako kdybych to prožila ptž se bojím že se to stane....:-(

30.09.2007 08:52:00 | Sukuba

No tak to je síla
doufám má milá,
že jsi to neprožila
.....................

Ne vážně doufám, že to není tvá osobní zkušenost
jinak je to jako básnička dost emotivní

30.09.2007 00:11:00 | pavluscha first

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí