Šťastná

Šťastná

Anotace: :-*

Déšť stéká mi za krk
a kapky studí mě na tvářičce
sedím tu v tvém "fotbalovém počasí"
sama...sama na naší lavičce

Někomu se může zdát
že něco je u nás špatně
já však vím - nemusím se bát
je nám spolu stále krásně

Takový ten pocit
že uvnitř sebe cítím klid
že mám vyrovnanou dušičku
že mě konečně baví žít...

Tak se teď cítím
i když mi voda stíny rozmazala
v srdci teplo tvé lásky
kterou jsem si tak drze od tebe vzala

A i kdyby vše skončilo
a já tu s tebou už nikdy nebyla
vyryla jsem do stromu dvě L
aby se mi důvěra v tebe vrátila

Sama na lavičce
se zvláštním pocitem
neznám ho však -
- že bych snad konečně byla...
... doopravdy šťastná? :)
Autor Nessy, 29.09.2007
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí