Nedívej se mi do očí...

Nedívej se mi do očí...

Anotace: Oči jako jediné nedokážou lhát...

Nedívej se mi do očí,
Je v nich všechna pravda,
Nedotýkej se mé kůže,
Nebo se mi srdce touhou rozskočí.
Nepřibližuj se,
Nebo můj rozum na špatnou odbočku zabočí.

Jsi můj sen, jenž se rozplynul,
Jsi kouř, který s mou duší splynul,
Jsi tichý sten, který z úst vypustím nad ránem v rozbřesku,
Jsi poslední stín, který vidím v mlhavém odlesku.

Nedívej se mi do očí, tam je všechna pravda,
Nedívej se mi do očí,
Nebo se za chvíli zboří kolem mého srdce hradba…
Autor Megs, 29.09.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí