Zamilován

Zamilován

Anotace: Toto mě poslal kamarád,prý se zamiloval.

Když nejsem stebou,
je mi smutno,
o to vzácnější,
jsou pro mě chvíle stebou.

Najednou mám v hlavě,
krásně jasno,
bez tebe mám,
náladu šedou.

Něco důležitého,
ti musím říct,
mám strach,
zamiloval jsem se.

Do koho hádej!
Nesmí se tento cit,
rozplynout jako prach,
znovu v lásku věřím,
snad mám velkou naději.

Když vzpomenu si,
na tvé třpytící se vlásky,
nebo na tvá ústa,
a očka překrásná,
najednou vidím před sebou,
tvůj obraz.

Asi z lásky,
musím to říct,
jsi prostě úžasná.
Známe se tak krátce,
ale něco vnitřního nás spojuje.

Připadá mi,
že tě znám už věky.
Život se zdá,
najednou trochu lehčí,
když opravdu miluje.

Zamiloval jsem se,
do koho lehce uhádneš,
celé mé srdce,
za chvilku ukradneš.
Autor Aluna, 29.09.2007
Přečteno 559x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc Ti to preju , vidis , rikala jsem ze se dockas te prave lasky..

30.09.2007 14:06:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí