Miluju Tě

Miluju Tě

Anotace: Pro

každá vteřina je pro mě hodinou...každá minuta dnem, lituju toho, že vedle tebe nejsem....
zdál se mi krásný sen,
že jsme spolu, že někam dem,
že jsem ti koupil růži,
jenže to byl jen sen,
po kterém me srce touži.

Touží, aby se tato fikce změnila ve skutečnost,
aby sny, přestali jimi být,
jsi pro mě cennost,
chytil jsem tě, nechci tě pustit!
Když večer jdu spát,
tak si o Tobě nechávám zdát,
těším se na chvíli,
až ti budu moci pusu dát.

Stál jsem na rozcestí, možná osudu,
ale stál jsem tam, nevěděl kam půjdu,
najednou si se tam oběvila,
a já veděl, ty si ta pravá.

Víkendy jsou pro mě, jako roky,
pomalu utíkají, všechny moje kroky,
Chci být u Tebe, držet Tě v náručí,
když te vidím, srce se mi rozskočí.

MILUJU Tě!
Autor volatilis®, 29.09.2007
Přečteno 917x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

jj, sry, az ted jsem si jich vsiml...:(

01.10.2007 18:00:00 | volatilis®

je to moc krásný, ale až na ty pravopisný chyby:(

29.09.2007 22:21:00 | Padající listí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí