Škoda

Škoda

Anotace: škoda, že to takhle dopadlo....

Bolest v hrudi
Prázdno studí
Chlad bez lásky
Škoda…

Bolest v těle neochvěle
Slzy se valí
Jako kanály
Škoda…

Samota a ublížení
Nekonečné navíjení
Síla, která se na mě valí
Jsme dvě cizí, chladné skály..
Škoda…

Nemám proč žít,
Nemám kde být,
Nemám kam jít
Škoda…
Autor Ammazonic, 30.09.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou přijde čas, kdy se i skály pohnou...věř v to jako já...

30.09.2007 11:32:00 | symphonicsoul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí