Podobenství o lásce

Podobenství o lásce

Anotace: z lásky

Miluji tě

Miluji tě jako noc miluje svítání
miluji tě jako den miluje stmívání
miluji tě jako obloha miluje své pihy
miluji tě jako Romeo miluje svou Julii.

Miluji tě jako hory milujé své čepičky
miluji tě jako doly milují své trpaslíčky
miluji tě jako stráně milují své ovečky
miluji tě jako skráně milujé své slzičky.

Miluji tě jako děti milují své matičky
miluji tě jako tě milujé tvé kočičky
miluji tě jako Přemysl svou Kunhutu
miluji tě jako Amélie plevu na dortu.

Miluji tě,
miluji...
Autor zeza, 30.09.2007
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí