Z duše bolesti

Z duše bolesti

Anotace: ... proč ji chceme když tolik ubližuje?

Připadáš si prázdná,
bez citu, zrádná,
nevěrná,
bolestná,
zranitelná,
a sama tolik raní.
a přesto po ní tolik toužíme,
zdravé myšlenky rušíme,
citem co možná někde existuje,
duše, po louce pluje
a utíká, všem těm myšlenkám,
o ztátě,
zdradě,
bolesti,
ctnosti,
/slečen?/
nemilovaných
a odsuzovaných.
Autor Vell, 30.09.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí