...tomu se říká láska..

...tomu se říká láska..

Anotace: Pocity z dnešní noci...jak může být vášeň tak silná...

V tvém náručí, cítím se bezpečně,
v tvém obětí, cítím se šťastně.
Tak ať dnešní noc trvá věčně,
a tvá vášeň ke mně nevyhasne.

Dotýkej se mě dál, všude miláčku,
na lících, na rtech, na čumáčku.
Pokračuj klidně i trochu níž,
neboj se, vždyť víš, že ty smíš.

líbáš tak sladce, líbáš jemně,
já k sobě tisknu tě pevně.
Pak rukou hladíš mé bříško,
tichounce zašeptáš: "ty moje myško."

Srdce ti buší jak na dlouhém běhu
a já ti teď odevzdám všechnu svou něhu.
Autor Jean89, 30.09.2007
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tady už nezbývá, neš tiše závidět :o))

01.10.2007 13:41:00 | symphonicsoul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí