Láska

Láska

Anotace: jaká je vlastně láska?..

Láska je jako rudá růže.
Vykouzlit na tváři úsměv může.

Láska je jako zářivý plamen.
Zahřeje jako bys byl u kamen.

Láska je jako velmi nebezpečný jed.
Neptá se, převezme moc nad tělem hned.

Láska je jako přes oči šál.
Vidíš jen dobré, nevidíš dál.

Láska je jako podkova, čtyrlístek zelený.
Smůla je pryč a štěstí nelení.

Láska znamená prostě jen žít.
S člověkem milujícím navěky být.
Autor Adeleide Gregory, 30.09.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduchá , pěkná a věru pravdivá :-).

30.09.2007 19:15:00 | o5ja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí