Polibek

Polibek

Anotace: ....

Měsíční záře,
prosvituje za mraky,
oslňuje tvé tváře,
nedělej s tím mrákoty.

Polibkem nic nezkazíš,
spíš mě ještě víc okouzlíš.

Podej mi ruku, ať stínů se nebojíš,
se mnou se už nikdy nezraníš.

Zavři oči, mně veříš přeci,
otevři srdce mému srdci!

Budu a jsem s tebou,
miluju tě celou!

Ještě jeden polibek, nyní na spánek...
ať mám sny hezčí, aspoň o kapánek...
Autor Kirsten, 01.10.2007
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí