Splynutí

Splynutí

Anotace: o setkání duší

Až temné vášně
roztaví mé horké tělo
až promění ho na olej ...
Je to jen alchymie
a tak se neboj!

Vůně přivábí Tvůj temný žár
a Ty jí pak požádáš
tu svou pravou, vyvolenou
ať schladí olejem
Tvůj horký žal

A ona chladně potírá
Tvé tělo Mým

Tak jak jsem o tom vždycky marně snila,
že budu jemně potírat Tvou drahou tvář
vonnými oleji ze zahrad
a bez dechu pak hlídat Tvoji zář

A zatím se já vpíjím do Tvého těla
a má temná vůně, navěky
roztaví Tě doběla
mou věčnou láskou
mou věčnou touhou
mou vírou i temnotou
Autor lamiela, 01.10.2007
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí