Blues pre hanblivého..

Blues pre hanblivého..

Anotace: ..

Stretla som ťa náhodou
modré oči si mal sklopené,
na rande si prišiel s náladou
miesto ruže, víno červené.

Sedeli sme v prítmy sviečky
rozprávali sa očami
zaliezli sme pod obliečky
Ty nevedel si čo s rukami.

Tvár Ti krásne horela
keď dala som ti pusu.
Do očí som sa ti pozrela
a videla Tvoju nesmelú dušu.

Milovali sme sa nežne moc
ušlo to ani nevieš,
pretože v tú noc
dotkol si sa nebies.
Autor avolanus, 01.10.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejenom se dotýkat těch nebes při milování a lásce , ale napořád a o to tady vlastně kráčí...Jirka Kavec

02.10.2007 09:00:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí