Miluji

Miluji

Anotace: Miluji....

Miluju se s vodou každý večer,
když se koupu v průhledné tekutině bez tvaru.
Celá se jí odhalím, ponořím se do ní,
unavená a nedočkavá.
Miluji se se sluncem,
který mě provokuje svým žárem.
Miluji se s hudbou,
nachávám jí procházet svým tělem.
Miluji se s větrem
a žárlím na dlouhé vlasy.
Miluji se se zimou.
Miluji se s teplem.
Ale s Tebou,
s Tebou jsem se ani ani nepolíbila...:-(.
Autor ROMIKY, 01.10.2007
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten zvrat na konci je fajn... myslím pro dílko... ve skutečnosti chápu že ne...

23.08.2008 17:13:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí