Proč ?

Proč ?

Anotace: ...

Proč se člověk zamiluje
do někoho kdo není hoden lásky?
Proč zklamaní bolí?
Proč rve srdce?
Proč mě nemiluješ?
Proč se mne v oku vytváří ty slané kapky?

Proč miluji Tebe?
Proč Ty nemiluješ mne?
Proč chci s Tebou být i když vím že to nejde?
Proč se nechci a neumím vzdát Tvého jména?

Proč Tě nevymažu z hlavy?
V srdci mám Tvůj hlas,
V hlavě vzpomínky.
A v rukou…..

Slzy, slané kapičky co mě provázejí
Od okamžiku kdy jsem o Tebe přišla.
I když jsem Tě vůbec neměla.

Proč?
Proč?
Proč?
Autor ROMIKY, 01.10.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a chceš vůbec hledat odpověď?

02.10.2007 15:08:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí