...

...

Anotace: to je story...

Rozpálená od sluníčka, možná trochu z rozpaků,
zbledla její rudá líčka v teplém letním soumraku.
Snad mohl za to smutek, zrada nebo čirá nenávist,
že jí náhle klesla brada a přišla si jak suchý list.
Slzy měla na krajíčku a než se trochu probrala,
už ani stopy po sluníčku a snad neví, že plakala.
Pro náhlý údiv nad nevěrou, pro to co bys zítra chtěl,
ztratils lásku, úctu kterou doposud si u ní měl!
Autor PZ, 02.10.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako vzdy jsi mi vyrazila dech...

03.10.2007 20:44:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí