Není cesty zpět

Není cesty zpět

Anotace: "K"

Začátek a konec – dva opaky,
součástí dějů, životních cest.
Mnohdy zanechávají otlaky,
když nechal ses slepě cestou vést.

Šlápoty, stopy zůstávají,
bez zpětného chodu, zvykni si.
A myšlenky neustále probírají,
kroky udělány v minulosti, kdysi..

Otočit se nemůžeš, žádný krok zpátky,
jen s bolestí na dlaních, kráčet smíš.
V husté mlze nejasnosti, rýsují se dálky,
a v srci doufání zůstává, zda překvapíš..

A vrátíš se s citem zpět..

Víčka zavírají se s doufáním marným,
ruce zdvihají se v zoufalé naději.
A lékem nedají se rány utěšit, žádným,
již nelochtají mě v břiše, křídla motýlí.

Snad čas vše napraví, zahojí rány bolavé,
v zapomnění upadnou chvíle trýzdnivé.
Snad vymizí vlastnosti holky bláhové,
a dny budou opět bez šrámů, takové..

Jako když jsem byla s Tebou..
Autor Analisieren, 02.10.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...nevím , ale v mém případě čas moc nehojí spíš je to neustále aktuální ...a už to mohu počítat na desetiletí...Jirka Kavec

02.10.2007 16:25:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí