Bez tebe...

Bez tebe...

Anotace: sama nevím.... bylo to prostě od srdce... když se nad tím těď pozastavím, ani se mi to tolik nelíbí, ale někomu snad přece...:-)

Jako země bez nebe, jako kočka, která zapomněla příst.
Já sama jsem tu – bez tebe
A cítím se jak opadnutý list.

Jako zima bez sněhu, jako růže bez okvětních plátků.
Já chci tady mít tvou něhu
Od konce až do začátku

A, miláčku, když nepřijdeš, já usoužím se touhou.
Pak splynu, jako smutný déšť
V jednu kapku pouhou

Ta kapka steče po tvých tvářích
Tam dolů, dolů, ještě níž.
Na tvoje rty, však ty to víš,
Že jsi můj život, jsi můj kříž.
Autor 28terri, 02.10.2007
Přečteno 643x
Tipy 1
Poslední tipující: Fiserka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí