Jsi

Jsi

Anotace: Nějak jsem to napsala z lásky... :-)) kdysi...

Jsi noční ticho v denní vřavě,
jsi těžký příklad sečten hravě,
jsi vlahý deštík v suché poušti,
jsi na samotě lesní houští.
Jsi led, jenž hřeje jako plamen,
jsi život, co probudí kámen.
Jsi hluboká tůň na mělčině,
jsi hbitý pstruh, jenž plave líně.
Jsi v labyrintu ukazatel,
jsi rozum, který někdy mate,
jsi čistá duše v horku pekla,
jsi čertík, jehož jsem se lekla.
Jsi čerstvá vůně, letní kvítí,
jsi slunce, které pro mě svítí,
jsi síla, která krotí stáda,
jsi jenom můj, já tě mám ráda
Autor 28terri, 02.10.2007
Přečteno 608x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pozor na čertíky, takový čertík když se zjančí může nadělat pořádnou paseku..:o) pěkná slůvka, i když psaná kdysi...

02.10.2007 10:45:00 | symphonicsoul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí